Despre 2 Mai



Localitatea 2 Mai este un mic sat pe malul Marii Negre. Atractia principala a acestei statiuni este apropierea de natura, atmosfera simpla si nonconformista, si mai ales, tarifele reduse la cazare , care pe timpul verii, devine una dintre cele mai cautate statiuni ale litoralului romanesc.In plus, se poate mananca bine la preturi convenabile. Pentru doritori, se pot servi si preparate din peste proaspat.
Localitatea 2 Mai apartine de comuna Limanu, judetul Constanta.

Clima

• Localitatea 2 Mai are un climat temperat continental, cu influenta maritima.
• Verile sunt calduroase media termica a lunii iulie 22,4 grade Celsius

Plaja

Localitatea 2 Mai are o plaja continua si nisipoasa, de la Digul de Sud al Portului Comercial Mangalia pana la plaja din micul golf. De-a lungul acestei plaje se disting trei zone:
Plaja mare situata la intrarea dinspre Mangalia in localitatea 2 Mai, fiind marginita de Digul de Sud al Portului Comercial Mangalia. Are suprafata cea mai mare si este amenajata cu sezlonguri si umbrelute, terase, toalete si dusuri pe plaja. Intrarea in mare este lina, iar fundul apei este nisipos pe toata lungimea plajei.
Plaja cea mai apropiata de locatia noastra Casa Carmen  , este o plaja cu nisip fin, intrarea in mare este lina, dar fundul apei este namolos. Deoarece este situata intr-un mic golf, marea nu are valuri. Facilitatile sunt asigurate de terasa din apropiere.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Despre